Nieuwbouw Calanova

Dit luxe nieuwbouwproject is gelegen in een prachtige omgeving, met panoramisch uitzicht over de zee en de bergen, en is zo georiënteerd dat er optimaal gebruik gemaakt kan worden van het natuurlijke licht en de zon.
Het project bestaat uit 140 twee- en drieslaapkamer appartementen. U kunt kiezen uit appartementen met een tuin, een eerste of tweede verdieping appartement of voor de ruime penthouses met een terras aan beide zijden.

De eerste fase van 40 woningen wordt aan het einde van 2020 gelanceerd en biedt hoogstaand design en de daarbij behorende faciliteiten.
De kwaliteit en het eigentijdse design van dit stijlvolle complex omarmt u vanaf het moment
dat u het complex binnenrijdt. Ontworpen om optimaal te kunnen genieten van de Costa del Sol lifestyle, biedt een hoogwaardige afwerking van de woningen en alle hedendaagse recreatieve voorzieningen.

SITE PLAN

De aantrekkingskracht begint al bij aankomst, waar het concept #puredesign meteen opvalt en ervoor zorgt dat dit project zo onderscheidend is. Het doel om woningen te creëren die anders zijn, wat veel toewijding en aandacht voor details vereist.

U zult dit terug zien in het eigentijdse ontwerp van de architecten Gonzalez&Jacobson,. In elk detail, van de tuinen en de gezamenlijke ruimtes tot in de afwerking en kwaliteit van de appartementen zelf.

Omgeven door bomen en struiken loopt de toegangsweg met daarnaast extra parkeervakken en overdekte carports, een aanvulling op de ondergrondse parkeergarage. Dit alles ontworpen om bij te dragen aan het woongemak in de zeer smaakvol aangelegde gemeenschappelijke tuin.

De appartementen zijn ingedeeld in blokken van maximaal 4 verdiepingen, waarin de vakkundige architectonische vormgeving tot uiting komt. Elk appartement is net iets anders georiënteerd en gepositioneerd. Met voldoende ruimte en veel groen om een gevoel van eenheid en tegelijkertijd ook een eigen identiteit en privacy te creëren.

Het terras is op verschillende niveaus gebouwd wat ook weer bijdraagt aan een gevoel
van privacy en waardoor de verschillende blokken hun prachtige uitzicht behouden, bijvoorbeeld over de Middellandse zee, de fairway van de Calanova Golf Club of het omliggende binnenland.

De appartementen/penthouses

Er is een selectie van appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping of penthouses. U kunt kiezen uit 2- of 3-slaapkamer woningen. Het ontwerp en de details van de woningen zijn zeer verassend en de grootte van de woningen varieert tussen de 87m2 tot 115m2, met daarbij nog het ruime terras.

Vooral de terrassen van de penthouses, die er helemaal omheen lopen, zijn indrukwekkend omdat u hierdoor een 360-graden uitzicht heeft op de omgeving. Ze bieden u de ruimte een inspirerende lifestyle te creëren met eet- en lounge-areas in de buitenlucht. De ultieme lifestyle.

De kwaliteit van de bouw, de materialen en het ontwerp definiëren de #puredesign filosofie zowel in concept als in uitvoering. U zult zien dat de woningen solide, mooi en vooral functioneel gebouwd zijn.

Binnen is bij de verdeling van de ruimtes vooral een open indeling nagestreefd waar men vooral rekening heeft gehouden met het natuurlijke licht en het prachtige uitzicht. De keukens
zijn ultra modern en ingericht met kwaliteitsapparatuur, de badkamers hebben een ruime instap regendouche en zijn voorzien van een luxueuze badkuip.

Alle technische voorzieningen voldoen aan de hoogste eisen. Alles, van de ramen tot de schuifdeuren die moeiteloos open glijden tot de halfoverdekte terrasoverkappingen, is afgewerkt volgens de striktste normen en gemaakt om lang zonder problemen van te kunnen genieten.

De grote terrassen vormen een belangrijk onderdeel van de lifestyle bij Ipanema en bieden niet alleen de ruimte om van het prachtige uitzicht te genieten, maar zijn ook een uitbreiding van de leefruimte van binnen. Hier kunt u heerlijk loungen, ontspannen, of dineren terwijl u geniet van het heerlijke klimaat van de Costa del Sol. Open de schuifdeuren van uw woonkamer of die van uw slaapkamer en geniet van de ruime en elegante buitenruimte.

FACILITEITEN

Smaakvol ingedeelde en prachtig aangelegde tuinen geven een intieme en elegante uitstraling.

Het project beschikt over 2 buiten zwembaden omringd door wonderschoon aangelegde gemeenschappelijke tuinen.
Deze zwembaden spelen een belangrijke rol bij het creëren van een omgeving waarin het architectonische ontwerp van Ipanema tot zijn recht kan komen, en zijn de eye-catcher die de toon zet voor de lifestyle hier.

De paden Leiden u via de bloeiende tuinen naar de verschillende faciliteiten op het complex zoals een professionele, volledig uitgeruste gymzaal, een privé- spa met verwarmd binnenzwembad, sauna, stoombad en kleedkamers voor hem en haar. Door het comfort en de privacy van thuis te combineren met de hoogwaardige voorzieningen op het resort zet dit luxe project de toon voor een high quality lifestyle in een van de mooiste, zonovergoten delen van Europa.